Tagarbejde

Det er ikke altid nemt at vide, hvorvidt dit tag kan nøjes med en renovering, eller om du skal investere i et helt nyt tag. Et tag kan som oftest repareres i et vist omfang, men nogle gange er det også klart den bedste og mest langsigtede løsning, at skifte taget ud. Det kan virke uoverskueligt, men nogle gange er det den rette løsning, som også vil spare dig penge i det lange løb, da taget vil blive efterisoleret efter nutidens energikrav. Hos BP Byg ApS har vi specialiseret os i en række tagtyper, så du altid kan få hjælp og rådgivning til netop dine ønsker til et tag.

Tegltag: er det mest benyttede tag i Danmark. Den traditionelle røde vingetegl, som ses mange steder, er ikke blot en charmerende tagtype, men det er også en god investering. Tegltaget er godt til at modstå de danske vejrforhold, og med en smule vedligeholdelse, er det et tag, du kan have mange år ud i fremtiden.

Betontag: er også en god tagtype, der kan holde til vind og vejr, og som har en lang levetid. Denne slags tag er forholdsvis billig, dog er det vigtigt at vurdere, hvorvidt tagkonstruktionen kan bære denne tagtype, da betontag er relativt tung sammenlignet med andre tagtyper.

Skifertag: er et af de tage med absolut længst holdbarhed. Skifer er et naturprodukt som er meget hård i sin overflade og derved kan der ikke dannes mos og alger. Skifer er et relativt let materiale, som kan lægges på stort set alle huse.

Når du vælger dit nye tag, er det vigtigt, at du vælger et tag, der kan fuldende dit hus’ arkitektoniske stil. Er du i tvivl, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan guide dig igennem hvilket tag der passer bedst til dine behov. Derudover sørger vi altid for hele processen; fra demontering af dit gamle tag, til finish på dit færdige nye tag.

Samarbejdspartnere

Vi kan tilbyde specialløsninger

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave?

Ring mig op